Strada Foisorului nr. 2, sector 3, Bucuresti

Program de lucru: Luni – Vineri 09:00 – 18:00

Intrebari frecvente

Va rugam cititi intrebarile frecvente inainte de a pune o intrebare.

Cat dureaza livrarea produselor?

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta pana la adresa de destinatie. Toate aceste aspecte vor fi aduse la cunostinta de catre reprezentantii nostri in timp util cumparatorului.

Cum se livreaza produsele?

ingconstruct.ro efectueaza livrarile prin intermediul societatilor de Curierat Rapid, dar si prin resurse proprii atunci cand este necesar. La primirea produselor, va rugam verificati integritatea lor, precum si disponibilitatea facturii fiscale si a chitantei aferente acesteia. Fara exceptie, aceste documente va sunt inmanate odata cu primirea produselor.

Cat costa transportul?

Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea produselor. Aceste costuri nu se aplica in cazul in care clientul decide preluarea produselor de la sediul nostru. Pentru comenzi in valoare de minim 1.500 lei cu TVA, transportul este gratuit pentru Bucuresti si Ilfov.

Care este procedura de retur?
  • Clientul va completa „Fisa de reclamatie”, pe care o poate descarca mai jos.
  • Alaturi de completarea fisei de reclamatie, clientul va furniza fara echivoc minim 3 poze relevante (in care sa se observe defectele) cu respectivul produs defect sau neconform (dupa caz)
  • Fisa de reclamatie completata, impreuna cu pozele, copie dupa factura si bonul (daca e cazul) in baza carora clientul a facut plata, vor constitui un dosar de reclamatie.
  • Dupa primirea fisei de reclamatii insotita de celelalte documente, personal autorizat din partea ING DESIGN CONSTRUCT SRL se va deplasa la domiciliul clientului sau locul livrarii dupa caz, pentru constatarea celor sesizate si pentru luarea unei decizii de inlocuire a produselor sau acceptarea returului si restituirea platii.
  • In cazul returului, clientul va trimite produsele repuse in cutii, intr-o stare foarte apropiata de cea in care au fost livrate! Se vor accepta ca retur, numai dupa ce se vor verifica de catre un reprezentant al ING DESIGN CONSTRUCT SRL! Nu se accepta decat produse nedeteriorate, fara pete  sau alte semne neconforme cu produsul, ex.: urme de vopsea, substante care pot ataca culoarea etc! Produsele care nu respecta conditiile de retur nu se vor accepta pentru retur si se vor scadea ca valoare din suma care trebuie restituita clientului, conform cu pretul lor de vanzare.
  • Concluzia dosarului de reclamatie va fi comunicata cumparatorului in scris (posta electronica sau posta clasica / curier) in maxim 48 ore de la finalizarea constatarii si analizarea dosarului de reclamatie.
  • In cazul in care in urma concluziilor dosarului de reclamatie, se accepta rambursarea sumelor catre client, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la prima data la care a fost primita Fisa de reclamatie, impreuna cu 3 poze relevante.

Descarca Formular Reclamatii

Trimiteti-ne un e-mail

Contact rapid

Contact
Evalueaza aceasta pagina