MOCHETA TRAFIC INTENS HOTEL

Gama de mocheta profesionala trafic intens greu pentru hoteluri si birouri: mocheta de trafic intens, mocheta hotel, mocheta restaurante, mocheta cazinouri, mocheta camere hotel, mocheta sali de evenimenete, mocheta baruri, mocheta receptii, mocheta ballroom, mocheta saloane, mocheta sala de cinematograf, mocheta sala teatru, mocheta scena, mocheta institutii publice, mocheta SEAP, mocheta cu fir scurt, mocheta tratata antimurdarire, mocheta rezistenta la pete, mocheta ignifugata, mocheta pufoasa, mocheta pufoasa, mocheta cu model, mocheta iuni, mocheta fir buclat, mocheta fir poliamida.

Mocheta trafic intens hotel – greu reprezinta solutia cea mai confortabila si practica pentru amenajarea pardoselilor din spatiile de birourilor, hotelurilor, restauratelor si salilor pentru eveniente. Mocheta pentru trafic intens ofera avantajul izolarii fonice, incalzeste evident spatiul in care este montata si contribuie la crearea unui ambient placut la locul de munca.

In functie de tipul suportului pe care este montata mocheta de trafic intens greu si de geometria spatiului se poate opta intre varianta instalarii unei mochete in rola sau pentru mocheta in dale. Mocheta pentru trafic intens greu are urmatoarele avantaje: izolare fonica foarte buna, rezistenta la traficul intensiv, confortul termic sporit, design spectaculos, retine praful si mizeria care pot fi ulterior aspirate

Mocheta de trafic intens greu pentru hoteluri si birouri nu neglijeaza confortul la pasire, confortul fonic sau cel termic. Toate aceste calitati se imbina armonios cu celelalte elemente de design interior, contribuind impreuna la multumirea celui mai important element din afacerea dumneavoastra.

VA INVITAM SA VIZIONATI SI CELELALTE TIPURI DE MOCHETA DIN MAGAZINUL NOSTRU

55,34lei