MOCHETA DALE PENTRU BIROURI

MOCHETA DALE PENTRU BIROURI 

CÂND POT INSTALA MOCHETA ÎN DALE?

Mocheta în dale poate fi instalată în orice spaţiu, indiferent de forma sau dimensiunea acestuia. Aspectul său nu va fi influenţat de niciunul dintre aceste caracteristici ori de configurarea spaţiului.

Pardoseala poate înfrumuseţa o recepţie, poate să acorde un plus de rezistenţă spaţiului de birouri, săli de conferinta sau evenimente, dar și spații mai tehnice de lucru dotate cu pardoseală tehnică supraînalțată. Mocheta dale oferă acces uşor la cablatură şi ţevi şi poate susţine utilaje de lucru, fără să fie alterată de acestea. Dacă ai nevoie de un spaţiu izolat fonic, atunci mocheta în dale este cea care îţi poate oferi acest avantaj.

Mocheta în dale este disponibilă în diverse colecții de culori si texturi, de la aspect buclat, la fir tăiat (velour sau saxony), culori uni sau combinație de culori, design personalizat sau colecții standard.

Atunci cînd vine vorba de a alege cea mai bună variantă de mochetă profesională, un aspect foarte important de analizat pentru investitor îl reprezintă calitatea firului din care aceasta este realizata; poliamida (nylon) este cel mai rezistent fir utilizat în prezent la producerea mochetelor profesionale, iar calitatea lui și marca sunt factori importanți ce conturează prețul. Poliamida confera rezistență în timp la trafic, păstrarea culorii și ușurința în întreținere și curățare. Dalele pot fi lipite cu adeziv special, astfel încât acestea să poată fi dezlipite cu uşurinţă.

Orice tip de spaţiu poate fi echipat cu mocheta dale, fără să fie supus vreunor limite cromatice sau stilistice, însă cu avantajul durabilităţii si confortului.

Pardoseala din mocheta dale este uşor de transportat, instalat şi te ajută să construieşti propriul plan de decorare a spaţiului de lucru. Odată montată, această mocheta va acţiona astfel încât să ofere o bună izolaţie termică şi fonică, aşa cum ar face-o o pardoseală dintr-o singură piesă. În plus, din punct de vedere stilistic, mocheta în dale oferă mai multe posibilităţi cromatice şi de design, deoarece poţi amesteca două colecţii, cu modele diferite sau apropiate, obținând astfel diverse modele doar din așezarea diferită a dalelor de mocheta.

Mulţumită grosimii de maxim 6.5mm, mocheta în dale poate accesoriza un spaţiu tehnic, aşa cum este un birou cu multe computere, deoarece permite, printr-o simplă găurire, trecerea cablurilor prin pardoseală. Dalele pot fi schimbate pe bucăţi, în cazul în care mocheta este alterată de un trafic intens sau de un utilaj cu o greutate mare.

UNDE POT FOLOSI O MOCHETA DALE?

O primă destinaţie a setului de mocheta dale poate fi o clădie de birouri sau bănci, ce are nevoie de o pardoseală supraînălţată, care să poată suporta cu brio traficul intens – din punct de vedere al numărului de oameni, dar şi al perioadei de timp în care spaţiul este circulat. Pentru sediul unei bănci, o mocheta dale trebuie să fie nu doar rezistentă, ci şi prezentabilă. Aspectul pardoselii trebuie să fie întotdeauna unitar, impecabil, iar aceasta trebuie să iasă în evidenţă prin profesionalism, la fel ca imaginea băncii.

Mocheta dale este o opţiune şi pentru grădiniţe şi şcoli, deoarece are şi abilitatea de a oferi siguranţă celor de o folosesc.

MOCHETA DALE PENTRU BIROURI
5 (100%) 3 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *