MOCHETA PENTRU BIROURI

MOCHETA PENTRU BIROURI

Biroul tau este imaginea afacerii tale. Cand iti amenajezi biroul, gandeste-te la prima impresie pe care acesta o va face clientilor tai si la ceea ce tu vrei ca ei sa gandeasca despre tine si despre afacerea ta atunci cand iti intra pe usa – sa inspire incredere, sa sublinieze imaginea brandului tau, sa promoveze un mediu de lucru sanatos; un birou poate spune orice vrei sa spuna, doar prin intermediul mochetei.

In timp ce ofera posibilitati de design practic nelimitate, mocheta poate actiona suplimentar ca:

  • filtru de aer in incapere: mocheta retine particulele de praf si alergenii in structura sa, reducand astfel prezenta lor in aerul respirabil si imbunatatind calitatea aerului din camera
  • un agent de economisire a energiei, mocheta fiind un excelent izolator termic
  • un izolator fonic, reducand substantial zgomotul de pasi din incaperile in care este instalata

Mocheta cu fir buclat

Mocheta cu fir buclat este cel mai comun tip de mocheta si, desi este extraordinar de rezistenta, nu are finetea si aspectul luxos al mochetei tunse. Gratie rezistentei ei ramane insa prima alegere pentru un spatiu cu trafic intens. Cu atat mai mult cu cat modelele disponibile azi au si caracteristici estetice remarcabile.

Mocheta tunsa cu fir taiat

Acest model de mocheta este folosita in mod uzual pentru borduri, culorile pline si aspectul luxos al acestui tip de mocheta da interioarelor in care este folosit un plus de stil si clasa. Mocheta tunsa sau cu fir taiat aduce un fir mai plin, mai fin decat in tesatura buclata, si nu prezinta riscul destramarii pe margini.

 

Mocheta in dale

Buclata sau tunsa, mocheta in dale este o mocheta fixata intr-un stat suport de cauciuc/bitum. Beneficiul primar al acestei mochete este posibilitatea ca dalele sa fie inlocuite una cate una, atunci cand se deterioareaza sau pateaza, fara a fi nevoie sa inlocuiesti toata mocheta.

Este o alegere mai costisitoare, dar de departe cea mai buna alegere pentru un birou sau un spatiu public, datorita extra functionalitatii si tezistentei sale.

 

MOCHETA PENTRU BIROURI
5 (100%) 9 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *