LINOLEUM – COVOR PVC DE CALITATE

 LINOLEUM – COVOR PVC  DE CALITATE 

Linoleum Covor pvc este o opțiune de luat în seama atunci când ai de amenajat un spațiu și dorești o pardoseală foarte rezistentă la trafic și potrivita pentru menținerea igienei si curateniei – când ai de amenajat diferite tipuri de spatii: spitale, clinici, cabinete, școli, grădinițe, universități, birouri sau chiar secții de producție centre spa, centre fitness și aerobic.

Există mai multe categorii de linoleum covoare pvc: de la cele standard la cele speciale cum ar fi acustice (reduc stresul produs de zgomot), conductive (secțiile de operații, terapie intensivă, imagistică medicală, spații de producție în industria electronică, farmaceutică, laboaratoare de cercetare), antiderapante (reduc riscul de accidente prin alunecare: bucătării, dușuri, vestiare, holuri și scări) la cele antibacteriene(impuse de norme în mediul sanitar și educațional).

 

În funcție de tipul si specificul proiectului, poți opta pentry un covor pvc potrivit, care nu este doar rezistent la trafic și ușor de întreținut (pt. că nu are rosturi). Acesta iti ofera o diversitate impresionantă de culori, modele și modalități de instalare.

Singurul aspect de la care nu trebuie să faci rabat este calitatea covorului pvc.

Iata câteva motive care te vor convinge de asta:

1. Linoleum pvc de calitate este rezistent în timp

Una dintre cele mai importante trăsături ale unei pardoseli de calitate este rezistența sa în timp și modul în care aceasta se comportă pe parcursul anilor. Ea trebuie să reziste atât la traficul intens cât și din punct de vedere al aspectului: un covor pvc de calitate va arăta întotdeauna bine. Desigur, aceasta trebuie să fie întreținut corespunzător. Curățarea ei se face foarte ușor iar periodic se poate reface stratul de uzură.

 

2. Pardoseala pvc de calitate te costă mai puțin pe termen lung

 

Alegerea covorului pvc privint doar prin prisma prețului poate fi dăunătoare pe termen lung: pardoseala pvc ieftină se poate rupe, găuri, deforma sau păta. În cazul covorului pvc ieftin, stratul de protecție se deteriorează extrem de repede sau dispare în totalitate după instalare.

Acest lucru este cu atât mai grav cu cât dacă deții un restaurant sau un spital vei fi nevoit să schimbi pardoseala pentru a evita contaminarea, iar asta presupune costuri mari.

3. Covorul pvc de calitate are fișă tehnică!

 

Unele covoare pvc sunt produse în UE, ceea ce presupune că pentru a fi certificate, trebuie să fie supuse unor norme extrem de riguroase. Toate aceste certificate ( de conformitate, de calitate) sunt prezentate în fișa tehnică. În cazul pardoselilor produse în afara UE fisa tehnică poate conține informații care nu au fost verificate. Originea produsului este cea mai relevantă informație de care trebuie să ții cont când alegi o pardoseala pvc.

Pentru o persoană nestiutoare, informațiile pot părea adevarate indiferent de proveniența produsului, însă aceasta este o capcană în care poți cădea cu ușurință. Pentru a evita o astfel de situație, cea mai bună soluție este să apelezi la o firma specializată în pardoseli.

LINOLEUM – COVOR PVC DE CALITATE
5 (100%) 4 votes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *